Stadslogement Valentijn

Wij zijn Arnoud en Aniek de Boer en sinds 1 januari 2019 zijn we de gelukkige eigenaren van ons prachtige Stadslogement Valentijn.

We hebben al een aantal jaren een prachtige bloemenwinkel Bloem en styling Valentijn en het leek ons altijd al erg leuk om gasten te ontvangen in de ruime bovenwoning boven de winkel. Na een kleine verbouwing zijn wij in januari 2019 gestart en hebben we de eerste gasten ontvangen. We vinden het leuk om er een unieke, bijzondere sfeer neer te zetten, zodat je er echt even uit bent. Veel gasten zijn zeer tevreden en komen graag terug. Aangezien we zo veel tevreden gasten hebben en we veel plezier hebben in wat we doen, hebben we in de zomer van 2020 nog 2 studio's gerealiseerd. 

Sneek is een leuke bruisende stad met leuke winkels, watersport en veel cultuur en muziek. Er is altijd wat te beleven. Het logement ligt aan de rand van het centrum waardoor je zo de stad in kunt lopen. Daarnaast ligt Sneek aan de Elfstedenroute, ideaal voor fietsvakanties of boottochten! Sneek heeft veel watersport te bieden en voor het appartement zijn kleine boten te huur waardoor je zo naar het Sneekermeer kunt. 

We hopen jullie eens te mogen ontvangen in ons Stadslogement. 

 

Arnoud en Aniek